Wie zijn we?

Koramic Real Estate

Een ambitieus vastgoedbedrijf in volle groei. Een multidisciplinair team van ongeveer 40 professionals boogt op jaren ervaring en expertise in alle technische, architecturale, commerciële, financiële en juridische aspecten van projectontwikkeling. We ontwikkelen residentieel en commercieel vastgoed in België, Duitsland, Polen en Roemenië. Daarbij tekenen we voor een mooie opwaardering van de site. Ons team zorgt telkens voor een uitstekend resultaat, zelfs voor de meest complexe projecten.

Voor de ontwikkeling van Barnland werkt Koramic Real Estate samen met volgende partners:

Een multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpbureau dat in dit project voorziet in het masterplan, de duurzaamheidsbarometer en het landschapsontwerp. BUUR is deel van Sweco.

Toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau dat in dit project instaat voor het wegenisdossier, studies voor herniewbare energie en geïntegreerde waterhuishouding.

we willen we de historische connectie met de school behouden en kijken uit naar een productieve samenwerking.

Een onafhankelijk studiebureau voor verkeer en mobiliteit. MINT adviseert het ontwerpteam van Barnland in het ontwikkelen van een duurzame mobiliteitsvisie en maakt de mobiliteitseffectenrapportage (MOBER) op.

Een architecten- en studiebureau gespecialiseerd in duurzaam bouwen en slim ruimtegebruik. DenC Studio ziet in Barnland veel kansen om creatieve oplossingen en integrale duurzaamheid te verweven in het project.

Een architectenbureau uit Vilvoorde. Styfhals trekt graag de kaart van architectuur die een meerwaarde betekent voor de leefbaarheid van de omgeving én de mensen die er gaan wonen en werken, vandaag en morgen.

Blijf je nog zitten met enkele vragen of opmerkingen? Aarzel zeker niet om contact op te nemen!